- Söndag !

Har varit en riktigt lugn helg, sköönt :)
I lördags var jag och älskling ner på stan en sväng, han shoppade lite nya kläder..
Sen åkte vi hem till mig, blev mest tv-tittande.
Petro kom över på kvällen för våran tradition varje år.. Melodifestivalen! :)
Dock var det fan bara skit i gårdagens.. Usch.
Dom man minst trodde skulle gå vidare, gick vidare.. Förstår inte hur svenska folket tänker alltså :S

Har inte hänt mkt idag heller, Petro gled hit på frukost. Hittade ju mini-baguetter igår i mitt skafferi som jag köpte till JUL ! Som tur var gick datumet ut nu i Feb.. Haha. Så jag har haft bröd hemma länge utan att veta om det ;) haha.

Och i torsdags kom min nya kamera också.. :) Så nu jävlar kan jag fota hur mkt jag vill.. Ska bli bättre på att lägga upp bilder på BDB också.. :)
Nej nu ska jag ta och kika efter nåt att äta :)
Älskar min Ola massor med massor !
Puss Hej !

- Dagen från helvetet...(Läs inte om du är kräsmagad)

Fyfan alltså.. Min mage pajjade nån gång i helgen.
Förstoppad AB! Usch.. :S
Pratade med husläkaren både i tisdag och igår.. Men dom kunde inte göra nåt.. Skit ner er..!
Ingenting ville funka.. Och plågsamt är bara förnamnet..

Imorse när jag vaknade kunde jag inte ens kissa, det var droppen för mig.. Ringde sjukvårdsrådgivningen.. Efter en stunds samtal så skriker hon nästan i luren att ÅK TILL AKUTEMOTTAGNINGEN.. OK, då.
Camilla var snäll och körde ner mig.. Hann bara komma in till patientanmälan så bröt jag ihop totalt.. :S
Fick sitta och vänta typ 40 minuter eller så.. Fick gå före alla andra som satt där.. Fick lite sura miner men som jag mådde var jag bara glad att få hjälp.. Första frågan jag fick.. "Har du fött barn nyligen?" Nja inte vad jag vet svarade jag.. :P

Sköterskan var underbar.. Dock inte när hon klämde på min mage.. Gör det ont? No shit sherlock du tar ju i för kung och fosterland..!
Sen kom en manlig läkare in.. Med händer som jävla dasslock.. Tänkte att SÅ FAN heller att han ska få köra upp dom nånstans.. ICKE!
Slapp det som tur var, en överläkare kom in.. Till slut var dom tre pers som stod och funderade på vad som skulle göra med mig.. Som tur var så hade överläkaren pyttefingar.. Hon var fan tanigare än dig Lea.. :P

Fick ligga och glo ett tag, sen kollade dom blodtrycket.. Tydligen har jag "tyst" blodtryck så hon hörde inte ett jota.. Sen fick karln testa, han hörde knappt nåt heller.. Han tog pulsen.. Och inte ens puls hade jag knappt.. Vafan ?!
Sen efter mkt lång väntan där i bingen(seriöst vad osköna sängar dom har) så kommer han in igen och berättar att jag ska få "Klyx".. Nå sorts lavemang typ.. När jag såg sizen på dom flaskorna.. Alltså.. dra mig baklänges..
Var som en 33 Cl cola burk liksom, och det skulle IN i mig.. "Du ska ta två såna" Saaay what!? Hur fan ska det gå.. "Ja du får knipa emellan dom två..".. Ja jävligt lätt att säga det till nån som inte skitit på en vecka ! hahaha!
Och innan där så kände jag liksom världens tryyyyyck.. Tänkte Ok du sitter bakom mig.. Skylld dig själv om du sitter i skottlinjen alltså.. "Vi är vana" fick jag till svar.. ja NI ja.. INTE jag !

Nu ska du ligga här en kvart så ska du se att det går bra på dass.. Jo tjena.. 4 eller 5 minuter tog det sen var jag tvungen att kuta in på toa.. Och vips så mådde jag bra igen.. Tror aldrig att det varit så skönt att kissa någonsin i mitt liv.. Allt bara släppte och där satt jag och bölade som aldrig förr..
Väldigt glad att jag åkte ner till akuten, fick bli 360 kr fattigare..
Fick ligga kvar ett tag så dom såg att jag verkligen mådde bra.. Så strax efter 16-tiden fick jag gå..
Camilla var snäll och hämtade mig då.. hade fan inte pallat att gå.. Och självklart hade jag mina cigg hemma.. :S
Nu är jag helt tom i tarmara, finns nada kvar.. Är nog därför jag är hungrig som aldrig förr.. Men petro är snäll och kommer över med lite mat sen. :)
Känns ju som om man blivit våldtagen i tvåan av en stor petflaska!